Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


20 december 2021, WEER VERANDERINGEN IN VIEREN ROND KERSTMIS

Kerstavond twee online vieringen.
Eerste Kerstdag twee online vieringen, overige vieringen voor Eerste Kerstdag vervallen.
Vanaf Tweede Kerstdag maximaal 50 personen per viering en reserveren is verplicht.
Maximaal 4 zangers per viering.

Zie de pagina Veranderingen door verscherpte maatregelen voor meer informatie.

Agenda

Donderdag 21 April 2022, 19:30 Locatie nog nader te bepalen

Een nieuw begin, Together days

Onder deze titel organiseert de commissie Ontmoeting & Inspiratie een avond op donderdag 21 april (locatie nog nader te bepalen). Wij heten u v.a. 19.00 uur welkom met een kop koffie/thee. Deze avond, die om 19.30 uur begint, is de aftrap van TOGETHER DAYS, dagen die het bestuur en het pastoresteam van HH. Paulus- en Ludgerparochie voor ieder die er belangstelling voor heeft, organiseert.

Na de voorstelling is er ruimte voor een hapje en een drankje en onderlinge ontmoeting. In verband daarmee verzoeken we u zich uiterlijk zondag 17 april aan te melden bij Marjo Stapelbroek: 06 15131412 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We doen dit uit dankbaarheid naar ieder van u en de betrokkenheid van ons allen op de gezamenlijke toekomst waarin we geloven.

Als de lente aanbreekt, loopt de natuur weer uit. Nieuw leven ontpopt zich en barst open. Wat in de wintertijd lag te waken, komt nu tevoorschijn. Het nieuwe, frisse komt, geurt je tegemoet en is vol van beloften. Het lijkt vanzelfsprekend, maar niets is minder waar. Het nieuwe is nog kwetsbaar. En soms moet er eerst iets sterven wil er nieuw leven mogelijk zijn. De groei kan in de natuur zijn, maar juist ook in onszelf. Van oude verworvenheden moet afscheid genomen worden willen nieuwe inzichten kunnen groeien. Dat kan pijn doen. Daarna pas kan van de nieuwe schoonheid genoten worden.
In deze voorstelling komen verschillende verhalen aan bod waarin deze aspecten verwoord zijn. Zo is er een verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de zonnebloem en de mus. En hoe vergaat het de arme Russische vrouw die overvallen wordt door de oorlog? Lukt het de boer om antwoord te krijgen op de vraag, waarom zijn bomen geen vruchten meer dragen?

Deze verhalen worden door Jacqueline van Koolwijk muzikaal begeleidt op keyboard en diverse snaarinstrumenten (onder andere gitaar, keyboard en swaramandala).

 

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292

Agenda

15 feb 2022
19:30
Beltrum, Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk
Filmavond
 
08 mrt 2022
19:30
Beltrum, Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk
Godfried Bomans - Zijn katholicisme werd steeds minder katholiek
 
29 mrt 2022
19:30
Beltrum, Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk
Leo Fijen, Geloof beleven
 
21 apr 2022
19:30
Locatie nog nader te bepalen
Een nieuw begin, Together days
 
22 mei 2022
14:00
Eibergen, De Oude Mattheüs, Grotestraat 50
Flamenco als spirituele oefening