Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

H. Bonifatius / H. Ludgerus | Lichtenvoorde

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Omarm wat op je pad komt!

Onder deze titel zal prof. dr. Thomas Quartier osb, benedictijner monnik en Theoloog des Vaderlands op woensdag 5 oktober 2022 om 19.30 uur in de Onze – Lieve – Vrouw – Tenhemelopneming te Beltrum met ons in gesprek gaan. U bent van harte welkom.

 

PROGRAMMA SEPTEMBER T /M DECEMBER 2022

De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de HH. Paulus-Ludgerparochie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten en inspireren rond boeiende thema’s. Hieronder vindt u de activiteiten die aankomend half jaar georganiseerd worden (alles natuurlijk onder “corona-voorbehoud”), alle om 19.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum; v.a. 19.15 uur inloop.
Mocht u bepaalde suggesties hebben, wij staan er voor open.
Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (https://www.paulus-ludger.nl/ → inspiratie) vinden; ook in uw mailbox, als u daarvoor uw e-mailadres doorgeeft.
Peter Müller: 0544 463045 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Anita Overkamp: 06 46685047 –Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marjo Stapelbroek: 06 15131412 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

dinsdag 20 sept.

avond in de vredesweek met Niek Nijhuis, legeraalmoezenier

woensdag 5 okt.

avond met broeder Thomas Quartier OSB, Theoloog des Vaderlands

dinsdag 8 nov.

“Dwazen omwille van Christus”, een avond met Frank Bosman, cultuurtheoloog

dinsdag 13 dec.

Chris Fictoor bereidt ons a.h.v. delen van de Messiah van Händel voor op Kerstmis.

Vanwege de AVG regels inzake privacy konden we een tijdje geen uitzendingen in beeld vertonen als ook 'Kerkdienst gemist' niet aanbieden. Nu we de camera zodanig opgesteld hebben dat tijdens de viering alleen het altaar en voorganger in beeld zijn en niet de kerkganger voldoen we aan alle AVG richtlijnen zoals vermeld op de homepage van SintLudgernu.nl. Uw privacy is gewaarborgd ♥.

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292

Agenda

08 nov 2022
19:30
Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum
De dwaasheid van het geloof
 
13 dec 2022
19:30
Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum
The Messiah van Händel zingt Kerstmis tegemoet