Afdrukken

Ontmoet de mysterieuze Maria Magdalena en haar vele gezichten: van kroongetuige, zondares tot feminist. Ze wordt geassocieerd met de vermenging van seksualiteit, sensualiteit en zonde; een baken van hoop en een feministisch icoon. En was ze nu wel of niet getrouwd met Jezus?
Voor het eerst krijgt ze haar eigen tentoonstelling in museum Catharijne Convent in Utrecht. Ga mee op ontdekkingstocht langs historische bronnen, indrukwekkende schilderijen, hedendaagse beeldende kunst en populaire cultuur. Sta oog in oog met Maria Magdalena, en ontrafel haar beeldvorming door de eeuwen heen.
U kunt meegaan op zaterdag 20 november 2021. Door middel van carpoolen kunnen we de kosten beperken en het milieu wat sparen. Entree € 17 / € 15,50 65+/ € 3 museumkaart per persoon. Reiskosten zijn ongeveer € 7 bij 4 personen per auto.
Lunchen in het Catharijne Convent is op eigen kosten. U kunt natuurlijk uw eigen lunch meenemen.
Wij zullen om 09:30 uur vertrekken vanaf de carpoolplaats bij de afslag Lichtenvoorde Zuid van de N18.
We verwachten rond 15:00 uur weer terug te rijden richting de Achterhoek.
Graag opgeven voor 15 november bij Peter Müller bij voorkeur via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), eventueel via telefoon (0544 463045).