Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


In de parochie HH. Paulus en Ludger ontvangen de kinderen die in groep 4 zitten de Eerste Communie. Dit gebeurt gewoonlijk in het voorjaar in de maanden april – mei.

Alleen kinderen die gedoopt zijn, kunnen deelnemen aan de Eerste Communie. Indien uw kind nog niet gedoopt is, is het belangrijk om dit zo vroeg mogelijk te laten weten, zodat hierin voorzien kan worden.

Informatie over de Eerste Heilige Communie vindt u in het parochieblad en op de website van de parochie. De eerste informatieve ouderavonden zijn in januari. Vervolgens begint het voorbereidingstraject van de kinderen door de verschillende werkgroepen. Elke werkgroep verzorgt de voorbereiding van een groep kinderen, die behoren tot verschillende locaties.
De kinderen worden voorbereid aan hand van een project: Voor de kinderen is er een werkboek beschikbaar dat bij dit Eerste Communieproject hoort. Voor het werkboek en de onkosten voor de voorbereiding wordt een vergoeding gevraagd van de ouders.

Aanmelden uiterlijk tot 20 oktober 2021 in verband met de voorbereidingen en indeling. Hiervoor kan het aanmeldingsformulier gebruikt worden dat hieronder te downloaden is. Ook achter in de kerken liggen enkele exemplaren. Aanmelden gaat door dit formulier -digitaal of per post-, te sturen aan het parochiesecretariaat en de kosten over te maken op het rekeningnummer dat erop vermeld staat.

Parochiesecretariaat HH. Paulus en Ludger
Nieuwstad 12
7141 BD Groenlo

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen kunt u gerust bellen tel. 0544 - 46 46 63
Wij willen ons van harte inzetten zodat kinderen in onze parochies hun Eerste Heilige Communie  goed voorbereid kunnen ontvangen.
We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Namens het pastoraal team van de parochie HH. Paulus en Ludger,
C.A.M. Roetgerink, pastoraal werkster.

In deze video wordt uitleg gegeven over de betekenis van eucharistie.

 

Aanmeldingsformulier EHC

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292