In nagenoeg alle kerkgebouwen in onze parochie bestaat de mogelijkheid om voedingsmiddelen in te zamelen voor de Voedselbank Oost Achterhoek. Misschien levert u zelf regelmatig wat in of maakt u gebruik van hulp van de voedselbank.
Hoe gaat de verwerking van de ingeleverde producten precies, wanneer kom je in aanmerking voor hulp, hoe verloopt het hele distributieproces? Zomaar wat vragen waar u tijdens een bezoek aan de voedselbank antwoord op kunt krijgen.

Op verzoek van de Werkgroep Diaconie in de Parochie biedt de voedselbank de mogelijk om antwoord te krijgen op al uw vragen en om de locatie in Lichtenvoorde te bezoeken. De excursie naar de Voedselbank Oost Achterhoek vindt plaats op: dinsdagavond 19 november as. om 19.30 uur op de locatie aan de Mercatorstraat 35 te Lichtenvoorde.

Om zicht te krijgen op het aantal deelnemers wordt u verzocht om u aan te melden bij het secretariaat van de parochie. Dat kan via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0544-464663 (maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur) Aanmelden kan tot 11 november.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze excursie maar een vrije gift, houdbare voedingsmiddelen of verzorgingsproducten zijn uiteraard van harte welkom.

Werkgroep Diaconie in de Parochie