Ben je al eens naar de WJD geweest? Mooi, dan weet je waar we het over hebben en kijk je er enorm naar uit. Nog nooit van gehoord? Het is een week waarin jongeren van over heel de wereld afreizen naar één stad (in 2023 is dat Lissabon, Portugal van 1 t/m 6 augustus) om daar samen het geloof te vieren, elkaar te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, het geloof te verdiepen en de paus te ontmoeten. Het is een ongelooflijk gaaf evenement, waar vele jongeren nog lang met warme herinneringen op terugkijken!

De WJD wil je echt niet missen, zeker nu het evenement eindelijk weer relatief dichtbij huis plaatsvindt, in Lissabon. Overal ter wereld organiseren bisdommen en parochies reizen om hierbij te zijn. Ook vanuit onze parochie en vanuit Nederland  willen we meedoen en je voorbereiden op deze onvergetelijke reis die je diep in je hart zal raken.

Om daar alvast een begin mee te maken, nodigen we je uit voor vrijdagavond 4 november 2022 in de OLV tenhemelopnemingkerk in Doetinchem, waar dan het WJD-kruis, dat een tour door Nederland maakt, komt om aandacht te vragen voor de WJD.

De Wereldjongerendagen brengen om de drie jaar vooral jongeren tussen 16 en 35 jaar bijeen om na te denken over de rol van God in het hedendaagse leven.
We willen graag een groep vormen in de Achterhoek. Enjoy!

Wil je meer weten kijk dan op https://www.jongaartsbisdom.nl/wereldjongerendagen-lissabon-2023
Aanmelden voor 4 november of voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.