Harrold ZemannOp donderdag 16 maart bezoeken parochianen van de St. Lucasparochie (Leusden e.o.) en de St. Maartenparochie (Zeist e.o.) de geboorteplaats van hún pastoor Harrold Zemann. Tijdens deze dag lopen ze als het ware in zijn voetsporen. Ze gaan ontdekken waarom deze plaats zo bijzonder was en is voor Harrold.

Deze bedevaart is nog een verlaat cadeau dat hem aangeboden wordt vanwege zijn 25-jarig priesterjubileum dat in 2020 niet optimaal gevierd kon worden. Duidelijk is dat pastoor Harrold Zemann door zijn parochianen enorm gewaardeerd wordt.

Na aankomst van de bus in Beltrum - waar Harrold o.a. is gedoopt - vieren we hier samen met hem de eucharistie. Aansluitend is er een rondleiding waarbij de indrukwekkende muurschilderingen bewonderd worden. Na de viering en rondleiding gaat de groep verder voor nog een middag-vullend programma met een lunch, bezoek aan Erve Kots, kaasmakerij Weenink en aan Zwillbrock.

De eucharistieviering begint om 11.00 uur en kan natuurlijk ook worden meegevierd door parochianen van Beltrum en elders. U bent hierbij van harte welkom.

Ook wij waarderen Harrold zéér en heten hem en zijn parochianen en pastoor Karel Donders, die met hen meekomt, welkom in Beltrum.

Pastoor H.A.M. de Jong