Logo

Beste belangstellenden,

De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de HH. Paulus-Ludgerparochie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten en inspireren rond boeiende thema’s. Hieronder vindt u de activiteiten die dit half jaar georganiseerd worden, alle avonden beginnen om 19.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum; v.a. 19.15 uur inloop.
Mocht u bepaalde suggesties hebben, wij staan er voor open.
Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (https://www.paulus-ludger.nl/ → inspiratie) vinden; ook in uw mailbox, als u daarvoor uw e-mailadres doorgeeft.

 

Peter Müller: 0544 463045 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Anita Overkamp: 06 46685047 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma Ontmoeting & Inspiratie januari t/m juni 2023

  • dinsdag 17 jan., de kerken van het Midden-Oosten, o.l.v. Leo van Leijsen
  • dinsdag 28 februari, vasten vanuit Bijbels perspectief, o.l.v. broeder Johan te Velde OSB
  • dinsdag 21 maart, filmavond: Lion
  • zondag 23 april (14:00 uur – 16:00 uur) REVEAL, een buitengewoon concert door Quirine Melssen voor Nieuwkomers en Nederlanders. Aanvang om 14:00 uur in de Johanneskerk te Lichtenvoorde, Rentenierstraat 9. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek. Vrije entree, maar alleen toegang na aanmelding bij Peter Müller: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0544 463045.
  • woensdag 31 mei, Zorgeloos leven in een zorgelijke wereld. Een uitnodiging tot spiritueel leven met Henri Nouwen, o.l.v. Barbara Zwaan
  • woensdag 21 juni, midzomerwandeling; vertrek v.a. een nader te bepalen plek in Groenlo