Het sacrament van de zieken is een waardevol sacrament. Veel mensen denken er niet meer aan of men wacht tot het laatste moment: het levenseinde. Maar wanneer je ervaart dat het leven kwetsbaar is geworden kun je het al ontvangen. Onder handoplegging en zalving bidden wij de Heer om zijn nabijheid, om troost en kracht in het lijden. Zo vertrouwen wij ons leven en onze toekomst aan God toe. In enkele geloofsgemeenschappen van onze parochie wordt er jaarlijks zo’n viering gehouden. In de geloofsgemeenschap van Winterswijk nog niet. De werkgroep Lokaal Geloven bereidt dit nu voor.
Weet u welkom!
Het is fijn dat een of meer familieleden met u meekomen naar deze bijzondere viering. Pastoor H. de Jong zal voorgaan en ook het sacrament van de zieken uitreiken.          Diaken C. Peters zal assisteren.

Wanneer:     Zondag 19 november 2023 om 10.00 uur

Waar:             RK Jacobuskerk in Winterswijk

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, met koffie en thee.

U kunt zich hiervoor opgeven bij het secretariaat van de geloofsgemeenschap Winterswijk, ook wanneer u vervoer nodig heeft om naar de kerk toe te komen.

Per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0543-512158 op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00u tot 11.00u