Together Days - Met Mekare

We openen de luiken en vieren feest.
We zijn er als parochie aan toe om de luiken te openen. Sinds 1 januari 2021 zijn we één parochie geworden. De parochie van de HH. Paulus en Ludger, onze voorbeelden in geloof en verkondiging.
Alles is zorgvuldig geregeld.
We hebben een nieuw logo, nieuwe emailadressen, een nieuw parochiebestuur en een stapel documenten is naar Utrecht gestuurd en vice versa. Heel veel dank aan allen die zich daarvoor hebben ingezet. Toch maakt ons dat nog geen parochiegemeenschap. Precies dat is de reden dat we gelegenheden willen scheppen om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

Dat gaan we doen! En wel in de week na Pasen.
Eerst vieren we dat prachtige feest dat ons Christenen perspectief geeft op een leven na onze dood, omdat ook onze Heer verrezen is. U zij de Glorie!
Op donderdag na Pasen – in het Paasoctaaf – starten we een driedaags programma en bent u van harte welkom in de aula van de scholengemeenschap Marianum in Groenlo vanaf 19.00 uur. Het verteltheater geeft een voorstelling onder de titel een ‘Nieuw Begin’. Dat belooft bijzonder te worden.
Vrijdag is een dag van inspiratie en van doe-activiteiten, afgesloten met een gemoedelijke filmavond. Voor ieder wat wils dus. Graag dagen we u een beetje uit om van de gelegenheid gebruik te maken, deel te nemen aan een activiteit waar u anders
niet voor zou kiezen. Een mooie gelegenheid om anderen te leren kennen en wellicht uzelf ook. Minstens het proberen waard, toch?
Zondag -beloken Pasen, oftewel zondag van Goddelijke Barmhartigheid vieren we samen het parochiefeest in Beltrum, naar we hopen in de open lucht onder een blauwe hemel.

Zet dit alvast in uw agenda, op de kalender thuis of in uw mobieltje: 21, 22 en 24 april in de week na Pasen.

Feest in de parochie onder de Engelstalige titel: Together Days. Of in ons Achterhoeks: Met Mekare.
U bent van harte welkom en we rekenen op u. Eén ‘vreemde vogel’ heeft zich al aangemeld en wil met ons zijn alle dagen. Wat dat betekent moet nog blijken. Alleen samen zijn we een parochie. Het is zo belangrijk juist in deze tijd om elkaar vast te houden en beter te leren kennen. We doen dit uit dankbaarheid naar ieder van u en de betrokkenheid van ons allen op de gezamenlijke toekomst waarin we geloven.

Parochiebestuur en pastoraal team