Beste mensen uit de parochie HH. Paulus en Ludger,

Op vrijdag 22 april, de 2e dag van de "Together-Days", is er 's middags een activiteit voor projecten van Stichting Present - Winterswijk.
Om 13.15 uur wordt een in de Calixtus basiliek door Present een presentatie verzorgd over de werkzaamheden.

Daarna zijn er 3 tuin projecten bij mensen die daarvoor door Present zijn benaderd.

Er zijn ca 10 vrijwilligers nodig om hieraan mee te toen.
Een middagje MET MEKARE in groepjes een tuintje opknappen.

Aanmelden: om de betreffende bewoners niet teleur te stellen is het wel belangrijk dat we 10 mensen hebben die de handen uit de mouwen willen steken.
Meld je dus aan, uiterlijk 18 april a.s. bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat is Present:

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd. Zie hier een video presentatie van Stichting Present.

Meer informatie Stichting Present - Winterswijk

Als een van de bestuursleden van Stichting Present Achterhoek ben ik blij dat de organisatie van de parochiedagen deze activiteit in het programma heeft opgenomen.  
Ik reken, met de hulpvragers, op je!

Met vriendelijke groeten,
Diaken Cor Peters
M 06-51036579
Bereikbaar: maandag-dinsdag-woensdag