Georganiseerd door R.K. St. Helena Geloofsgemeenschap

Op woensdag 19 juni was het dan zover: Een uitstapje, van onze geloofsgemeenschap; periodiek georganiseerd door de activiteitencommissie Frans, Gerda, Annie en Jose. Ditmaal naar boerderij museum ‘Het Hofshuus’


We begonnen om 12.30 uur in het Helenahuis met een heerlijke lunch, waarbij koffie of thee, melk en jus d’orange werd geschonken. Ondertussen werd een video vertoond, waarbij we een caleidoscoop te zien kregen van alle gebeurtenissen in het kerkelijk jaar van de afgelopen jaren.
Deze video was gemaakt door Hennie ter Hedde. Ook konden we nog even in het 'Helenahuis' rondkijken naar de expositie van dat moment. 


Om ongeveer 14.15 uur vertrokken we per fiets of auto (naar keuze) richting Varsseveld, waar we om plm. 14.45 uur verwacht werden in ’ Het Hofshuus’, een boerderijmuseum, waar we een terugblik kregen in de tijd. Een prachtige oude boerderij in een eveneens prachtige omgeving. Onder leiding van 2 gidsen kregen we heel veel te zien uit “die goede oude tijd”! Heel veel herkenbaars voor velen van ons. 
Aan het eind van de rondleiding werden we getrakteerd op frisdrank en een lekkere koek. 
Om 16.45 uur vertrokken we weer. Het was een hele mooie middag met stralend mooi weer|!