Eind januari werd er tijdens de viering in de H. Hart en H. Georgiuskerk te Bredevoort aandacht besteed aan dit jubileum. 13 januari 1990 was de eerste woord en communieviering i.v.m. het overlijden van Pastoor Becker. Bredevoort had toen geen pastoor meer en er waren toen ook weinig pastores. Zodoende is de samenwerking met Meddo ontstaan.1 weekend ging Bredevoort in eigen parochie voor en in Meddo ( 1 x per maand). Een weekend ging Meddo in eigen parochie voor en in Bredevoort ( 1x per maand) door de samenwerking en omdat er weining pastores waren werden er twee weekenden door de werkgroep ingevuld.


Door de komst van Pastor Rademakers werd het 1x per maand Bredevoort en de maand erop Meddo, zodat de samenwerking bleef bestaan. Door het overlijden van Pastor Rademakers werd de werkgroep weer volop ingezet en door de komst van Pastor Droste zou de werkgroep overbodig zijn, en wilden ze de samenwerking opzeggen, beide werkgroepen hebben zich bijeen geschaard, om de samenwerking toch voort te zetten, met de opzet van als er weer minder pastores zijn door omstandigheden dat de werkgroep dan weer vlug inzetbaar was.
Want als je de vrijwillig voorgangers opnieuw moet vragen hebben ze vaak een andere functie of geen interesse meer. Toen gingen we om de maand voor maar wel in beide parochies.
Nu er opnieuw weinig pastores zijn  in de Parochie st Ludger, zijn we blij dat we nog altijd de goede samenwerking hebben. Er zijn nooit geen problemen met de uitwisseling alles gaat in goed overleg, een erg prettige samenwerking.
Ook hebben we in alle 2 de werkgroepen een erg goede bezetting, en erg honkvast team de meeste voorgangers zitten al jaren in de werkgroep.
Joep Dorsthorst en Jos Wessels zitten vanaf de oprichting in de werkgroep Joep bij de werkgroep Meddo en Jos bij Bredevoort.
De vrijwilligers avonden in  Bredevoort en Meddo  worden door beide werkgroepen goed bezocht en zijn altijd erg gezellig.

Tijdens de viering werden alle werkgroepleden in het zonnetje gezet, en kregen een medaille overhandigd door Pastoor C Pikkemaat. De namen van de werkgroepleden Bredevoort: Jos Wessels, Lidy Gijsbers, Irma Verwaaijen, Jose Visser, Marie-Therese Stevens, Angelita Hunting, Dorien Wegchelear.

De namen van de werkgroepleden Meddo: Nelly Raben, Leo Zieverink, Lidy Wolters,
Anne Marie Horning, Marie Buiil, Ida Beekman, Joep Dorsthorst.

Na afloop van de viering was er nog een gezellig samenzijn in het zaaltje naast de kerk onder het genot van een kopje koffie, een hapje en een drankje.