Beste wandelvriend,

Via deze weg willen we je van harte uitnodigen om op 12 april deel te nemen aan de speciale promotie wandeltocht A tot Z.
Deze wandeltocht wordt door 4 Achterhoekse gemeenten in samenwerking met Achterhoek Toerisme georganiseerd om de nieuwe lange afstandswandeling van A(msterdam) tot Z(ieuwent) te promoten. De etappe die op 12 april gelopen zal worden, verbindt 4 Achterhoekse gemeenten waar je tijdens deze wandeling kennis mee maakt. Het is een mooie en afwisselende route van in totaal ongeveer 18 km. Vind je 18 km te lang? Dan kun je de route inkorten door op andere locaties te starten.

Deelname is gratis

Opgeven is verplicht en kan t/m 2 april. Klik hier voor het deelnameformulier

Routenavigatie

De route is digitaal te volgen via de app RoutAbel, te downloaden in de Google Play Store of Apple Store. Je maakt een account aan en zoekt de
route in de app onder de naam: A tot Z.
Liever niet met je telefoon op pad? Bij de verschillende startlocaties liggen ook beschreven routes klaar.

Klik op onderstaande afbeelding om de folder met alle informatie te openen.

Fotowedstrijd

Om de wandelroute A tot Z ook in toekomst te kunnen promoten is er mooi beeldmateriaal nodig. Maak jij graag foto’s tijdens het wandelen? Doe dan mee met onze fotowedstrijd. Stuur ons je mooiste foto van de route (in hoge resolutie, minimaal 1 MB) en maak kans op een weekendje weg in Amsterdam. Mail je foto(s) uiterlijk 19 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en beschrijving van de locatie. Door deel te nemen geef je Achterhoek Toerisme en de gemeenten Doetinchem, Bronckhorst, Oost Gelre en Oude IJsselstreek toestemming om de foto’s voor promotionele doeleinden in te zetten. Winnaars worden uiterlijk 26 april bekend gemaakt.