Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Agenda

Dinsdag 28 Februari 2023, 19:30 Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum

Vasten vanuit Bijbels perspectief

Onder deze titel zal broeder Johan te Velde, benedictijn in de Willibrordsabdij van de Slangenburg, op dinsdag 28 februari 2023 in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum een inleiding verzorgen en met ons in gesprek gaan over de Bijbelse achtergronden van het 40dagen vasten. Hij zal daarbij drie thema’s bespreken: de symboliek van het getal veertig, de betekenis van het vasten in de Bijbel en tenslotte de spiritualiteit van de 40dagen tijd in onze tijd.

Broeder Johan te Velde is sinds 10 jaar monnik in de Sint Willibrordsabdij. Daarvoor was hij 30 jaar als pastoor en vicaris actief in bisdom Groningen-Leeuwarden. Tevens heeft hij gewerkt in de liturgische toerusting voor parochianen en pastores. Hij is gepromoveerd op een proefschrift over de evaluatie van de liturgische hervormingen in de RK kerk na het Tweede Vaticaans Concilie.

De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de HH. Paulus- en Ludgerparochie nodigt u van harte uit en wil u graag v.a. 19.15 uur met een kop koffie of thee welkom heten. De avond begint om 19.30 uur.

 

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292

Agenda

28 feb 2023
19:30
Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum
Vasten vanuit Bijbels perspectief
 
21 mrt 2023
19:30
Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum
Filmavond met Lion