Aanmelden vieringen. Nieuw.

  

 Met directe ingang, kunt u zich ook aanmelden voor de weekend viering op de donderdagmorgen van 9:00 tot 11:30 uur via telefoon: 0544 - 48 21 11. Dit is dan mogelijk voor de viering in het betreffende weekend. Dit kan ook via een bezoekje aan ons secretariaat.

 

 Voor diegene die zich nu al aanmelden (via e-mail: www.stpaulusparochie.nl of via het nieuwe nummer: 06 - 83 13 71 02 van de parochie-site blijf dit gewoon doen. Dit kan de hele week, zoals dat nu ook al mogelijk is. Dit bespaart ons werk.

 

Uw locatieraad.

 

Handleiding aanmelden/reservering vieringen via de website.

 

 Ga hier naar de website van de parochie, Parochie HH. Paulus en Ludger, Oost-achterhoek en u komt in de optie ‘Vieringen’.

 

  1. U ziet nu de vieringen voor de komende twee weken. Bij de vieringen voor de komende zeven dagen staat een knop ‘Reservering aanvragen’. Deze knop blijft zichtbaar tot zaterdagmiddag 12:00 uur. 
  2. Klik op de knop ‘Reservering aanvragen’.

U ziet dan een scherm met de locaties, datum en tijd van de viering.

Op dit scherm moet u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres invullen.

Vervolgens kunt u aangeven met hoeveel personen u wilt komen.

Ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te zetten de verklaring dat niemand corona heeft en dat u akkoord bent met het verwerken van uw gegevens.

 

    3. Klik op ‘Versturen’ om de aanvraag te versturen.

 

  1. Als u alles correct heeft ingevuld, dan ontvangt u een e-mail met een bevestiging van uw reserveringsaanvraag. In deze mail is een link opgenomen waarmee u uw aanvraag kan annuleren.

Let op: deze e-mail geeft u nog geen recht op een plaats, deze mail bevestigt dat wij uw aanvraag hebben ontvangen.

 

  1. Op vrijdagavond krijgt u een e-mail waarin een staat of u mag komen of op de wachtlijst staat. Ook in deze mail is een link opgenomen waarmee u uw aanvraag kan annuleren.

 

Als u zich na vrijdagavond nog aanmeldt, ontvangt u op zaterdagmiddag een e-mail of u mag komen of op de wachtlijst staat.