Op 1 mei was de parochiemiddag voor alle vrijwilligers in het dorpshuis in Harreveld. De laatste 2 jaar was dit i.v.m. corona niet mogelijk geweest. Tijdens deze middag werden 4 koorjubilarissen gehuldigd: Paulien Wellink-Krabbenborg - 60 jaar lid, Coby Wellink-Waenink - 60 jaar lid, Dien Wolters-Nijenhuis – 25 jaar lid en Willie van Ooijen – 25 jaar lid. Fons Krabben – 60 jaar lid, was na de Paasviering al gehuldigd, omdat hij deze middag niet aanwezig kon zijn. Willie van Ooijen, voorzitter van het koor, hield een toespraak en vertelde o.a. over de historie van het koor. Dat het vroeger begonnen was met een afzonderlijk heren- en dameskoor en gemengd koor en jaren later, i.v.m. het teruglopend aantal koorleden, alleen een gemengd is overgebleven en dat gezelligheid heel belangrijk was en nu ook zeker nog is. Willie had ook voor elke jubilaris een persoonlijk woord en bedankte allen voor hun jarenlange trouwe inzet.

Vincent Bokkers, voorzitter van de Beheercommissie, feliciteerde de jubilarissen en reikte de onderscheidingen uit. Daarna werd er door de overige leden van het koor een speciaal voor de jubilarissen geschreven lied gezongen. De tekst van dit lied was geschreven door André Wessels, dirigent van het koor, en zijn vrouw Mieke. Daarna werd er een heerlijk koud- en warm buffet geserveerd. Het was een hele gezellige en geslaagde middag.

 

De Beheercommissie bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar en hoopt ook in de toekomst een beroep op hen te mogen blijven doen.

( foto's gemaakt door Beheerscom. Harreveld)